De kända Bibs nappar för din Babys Trivsel

bibs ett varumärke som har stannat i föräldrars hjärtan i över 40 år. De danska så kalade BIBS-suttekluten är inte bara en ren produkt, utan en ikon för tröst, trygghet, och stil. Varumärket Bibs nappar är mest känt för sina sugnappar, av vilka den klassiska BIBS Colour-seriers olika pastellnyanser blivit småbarnsuniformen.

Historien bakom Bibs nappar


BIBS är kända för att alstra trygghet i vården av barn. Märket startades för att lämna en positiv inverkan på barns utveckling. Bibs nappar är tillverkade med naturmaterial och utformade för att passa barnets anatomi, inget onödigt pekande eller klämmande. BIBS är ett exemplariskt tillämpande av dansk designtradition med dess enkelhet, funktionalitet, och kvalitet.

Naturmaterialens hållbarhet


Ett kännetecken för BIBS sugnappar är deras fokus på naturliga material som latex, naturgummi och polyproylen. Hållbarhet är en viktig köpstyrka för dagens medvetna konsument. Materialen gör inte bara produkten miljövänlig, utan även snäll mot barnets hud och medan omgivning.

Forskning om barns utveckling


BIBS samarbetar regelbundet med barnläkare, logopeder samt annan forskning för att säkerställa att deras nappar är förenliga med barns utveckling. De har tagit fram deras produkter baserat på forskning och ligger steg före i utvecklingen av produkter avsett för de yngsta.

Populära produkter från BIBS


BIBS rekommenderas varmt av föräldrar överallt, tack vare deras erfarenhet och tillförlitlighet. Deras kunders lojalitet är en förtjänst för deras produkters oväntade finesser och överlägsen komfortnivå.

BIBS Colour – Klassikern som alltid är i modet.


BIBS Colour-serien är synonym med varumärket BIBS. Deras pastellfärger känns som en smekning för ögat och dem en trend bland moderna föräldrar. De upplevs som charmiga och sofistikerade, vilket gör dem till ett val av många.

BIBS De Lux – Elegans under nappen.

BIBS De Lux erbjuder en touch av lyx med sin ljusa look och smyckade ring med BIBS-klistermärke. De matchar perfekt det skandinaviska enkla chic och kommunicerar en subtil stilstatement.

BIBS Bohème – Friheten under nappen.


BIBS Bohème-serien fångar den fria och avslappnade bohemiska sinnesstämningen. Den mjuka mintgröna färgen är en påminnelse om vacker natur och konstnärlig estetik som genomsyrar hela produkten.

BIBS Supreme – För extraavataret.


BIBS Supreme-serien erbjuder en ännu mer sofistikerad touch i sin finish och materialval. Med designen som hämtat inspiration från modevärlden är de ett perfekt tillskott till varje barns garderob.

Packa rätt med BIBS


Att packa väskan rätt inför en dag ute eller en längre resa är viktigt. BIBS erfarna deisgnteam har tagit fram produkter som underlättar för föräldrar i vardagen.

Smidigt och säkert på resan


BIBS nappar är utformade för att vara lättillgängliga. På en resa eller i den dagliga packningen, kan du lita på att de är redo att användas när de behövs. Dessutom, Bibs nappar är fria från farliga kemikalier som BPA och phythalates vilket gör dem till en säker produkt för barnet.

Enkelt att hålla rent


BIBS nappar är enkla att rengöra, endast ljummet vatten och mild tvål behövs. Materialet tål att återkommande rengöring och behåller sin form och kvalitet över tid. Det sparar tid för föräldrar och håller miljön kring barnet hygienisk.


BIBS nappar är en kombination av stil och vetenskap. BIBS är ett varumärke som fortsätter att stå för kvalitet och omtanke, vilket gör att många föräldrar faller för dem. Med fokus på materialval, komfort och användarvänlighet kan föräldrar och vårdnadshavare lita på att BIBS produkter ger varje barn den bästa starten i livet.